fredag 30 juli 2010

Idag blev det...

...det här som fick luftas från garderoben. Trodde aldrig att jag skulle gilla Meshen så mycket som jag gör. Dels för att den är lätt och inte varm och att man känner sig klädd i den. Den är också lätt att kombinera med annat. Som till exempel Alchemistry s/s. En blus som jag inte heller hoppade jämfota över direkt men som jag nu tycker om jätte mycket! Har i och för sig letat efter en röd tidigare, men bara halvhjärtat. Önskar att vi hade haft barnvakt ikväll för nu känner jag för att gå ut på galej. Hänga i baren och prata med folk. Dansa lite grand och få flörta lite med min man, så där lite busigt som man gjorde "förr i tiden"...
... Men istället drog jag på mig mysbrallorna och letar fram en film och häller upp ett par glas rosé (My odd reality har "lurat" ner mig i rosé träsket ;-) så gott. ) till mig och min älskling. Kanske dags att fundera ut vad vi ska fredags mysa med för mat också.
Ha en härlig kväll!
~~kram~~

torsdag 29 juli 2010

Upp, upp, upp....

Hittade så läckra skor till ett riktigt fynd pris på Kungsmässan förra veckan. Dom ser högre ut än vad dom är eftersom platån är "inbyggd". Det krävs viss teknik (eller vad man nu ska kalla det) att ta sig fram med skorna på ett hyfsat sätt. Kan erkänna att jag stapplar fram men snart har jag kläm på det :-)

Sedan vill jag dela med mig av min sommarvy. Om en snar framtid är det moget att skördas och de böljande åker markerna är snart ett minne blott. Men tills dess njuter jag av doften av sol och mognande säd.


söndag 25 juli 2010

Jamiro

Hittade den här tunikan på Outletten på Freeport och linnet under med. Söt och användbar till leggins eller jeans. Lite kort med för kroppsnära byxor men med linnet under som förlängare funkar det bra tycker jag.
Nu är min semester slut och jag ska till jobbet imorgon efter fem veckors semester, hua. Tänk om jag inte orkar upp i morgon.
Har ni fortfarande ledigt?

onsdag 21 juli 2010

Het and run

Den här klänningen ser man inte så ofta i bloggarna. Jag efterlyser lite kombotips av er andra så att den kan användas oftare.
Visst lägger den på några kilo på kroppen men jag tycker att den är så söt så jag får gilla läget :-)
Här har jag ett grått linne från H&M under och jeansjacka (H&M den med.)
Help?

tisdag 20 juli 2010

Dagens

Två av gårdagens inköp fick bli dagens Molly. En silkig underklänning och ett silk/viscose(?) linne över. Svalt och skönt. Vita leggings och vita Converse.
Om ni har funderat över min hemska hall kan jag berätta att vi total renoverar hemma hos oss. Tyvärr så blir man hemma blind. Vi vart nämligen så lyckliga över att äntligen hitta ett par gamla dörrar att hänga upp (Och bara det att man kunde stänga om sig när man gjorde sitt på toa)har bidragit till att vi har "glömt" av att måla dom.



Ha en bra dag :-)
Min kasse :-)
åh, kolla, mjukaste skinnet ever!
Jag skulle gärna bo nära Kungsbacka så att jag kunde åka hit ofta.



Massor av fint! Hade med mig en mastodont packe till provrummet. Hade velat ha mer än hälften om jag hade haft en kassakista full av guldpengar.

Jag vid kassan i Bronte och Mesh, väskan är en vintage Mulberry.







måndag 19 juli 2010

Fyndat en hel del :-)

Nog hittade jag som nybörjar samlare en hel del OM som gärna kunde få flytta hem till mig men jag fick besinna mig.
Jag berättar mer i morgon :-)
Sov gott
~kram~

Outlet

Nu, äntligen tänker jag sticka iväg med döttrarna till Kungsbacka och kolla in Odd Molly outletten där. Hoppas bara att det inte är helt utplockat efter helgen.
Har ni varit där nyss? Fanns det något kul att fynda?
~kram~

fredag 16 juli 2010

Ännu en...

...Pärla till min samling :-)
Bronte har hittat hit! Har varit anti mot mönstret på den här blusen. Propelrar på brösten, nej tack. Men man ska aldrig säga aldrig för en vacker dag inser man att man har fel, den är ju jätte fin! Lika söt till Meshen som gårdagens blus (jag och namnen!)
Fast idag är det varmt och soligt så nu blir det bikini för hela slanten.
Ha en bra dag!

torsdag 15 juli 2010

Iiiihhhh!

Hade tur att hitta koftan på Sid and Sally, på rea dessutom. Visste inte hur den skulle vara i storlek (eller hur den skulle se ut irl heller för den delen.) Men jag chansade och tog ettan som fanns kvar och voila! Så snygg!
Under har jag ett annat nyförvärv från Zoovillage som vissade sig passa jätte bra till koftan! Jag är så nöjd. Nu ska jag prova fler kombos :-)

Så snygg den är! Meshen alltså!!!

Skönt med lite regn

Så skönt med regn i dag. Gräsmattan behöver sitt så att den kan frodas igen och gräsklipparen får komma ut ur garaget.
Idag har jag x-stichen och ett bas linne. Känner nog att jag ska gå upp en storlek nästa gång jag innhandlar en ny tunika.


I eftermiddag ska jag hämta några paket på posten med bland annat en short mesh cardigan!

fredag 9 juli 2010

Jeansfrossa

Eftermiddagens Molly. Nya jackan, så snygg och skön!. Det är inte det lättaste att fota den snygga ryggen (med jackan på.) Baggy shorts från Vero Moda ballerina skor från La Redoute.

Nu ska vi packa husvagnen för att åka till kusten ett par dagar. Ska bli skönt att komma hemifrån och se lite andra vyer, fiska krabbor och sällskapa med andra trevliga människor.







Dagens icke Molly. Jeans tunika från Red and Green. Även denna är super mjuk och skön att ha på sig.



Gårdagens Molly. Fick komplimanger av kassörskan på ica och en i en klädbutik. Jätte roligt faktiskt!

Tjingeling



tisdag 6 juli 2010

Nu är den min!


För kanske 8-10 år sedan köpte min man sin "fin"klocka. Då bestämde han sig för att köpa en till mig i 40 års present.

Nu när jag fyllde år önskade jag mig pengar till en "fin"klocka (jag visste inte om hans tankar.)

Jag tycker att det var onödigt att han skulle köpa en såpass dyr klocka till mig så han fick "bara" betala hälften för resten fick jag av mina nära och kära! Jag tycker att klockan är

ur(!)snygg :-)


söndag 4 juli 2010

Så kul vi hade!

Oj vad roligt det är att få bjuda sina vänner på fest! Vi hade så roligt och som vi dansade i går.
Vi var tre som firade våra födelsedagar ihop. Festen hölls i svärföraldrarnas maskinhall och trädgård och hade vi tur med vädret? 30 grader lite vind så att det fläktade och gav lite svalka. 125 gäster som åt och drack och dansade. Klockan 4 i morse lullade vi till sängs. Nöjda och med ömma fötter :-) Vilken tur att jag hade min underklänning på mig för när vi buggade stod klänningen rakt ut, nästan upp till midjan (känndes det som iallafall). Det hade ju kunnat bli kvällens samtalsämne annars ;-)
Tyvärr togs det ingen hekroppsbild igår så de två undre bilderna är tagna idag för att visa helheten. Ja, jag är trött och ja, det syns :-)
Måste också berätta att jag fick så mycket komplimanger igår, både av tjejer och killar. Dom tyckte att jag hade en snygg klänning på mig. Och jag kännde mig jätte fin faktiskt!
Funderar ni på att köpa en wigwam kan jag bara säga, köp!








fredag 2 juli 2010

40 år!

Jaha, är det så här det känns att vara 40 år? Det... det... känns alldeles... underbart :-)
Klockan sex i morses väcker min familj mig med frukost och paket i sängen och ena paketet innehåller den här finingen! Ska kamma till mig lite och lägga upp en bild med den på.
Men först ska jag baka en tårta :-)