tisdag 31 augusti 2010

Äntligen!

Äntligen fick jag fatt i en Hearted tunic till ett riktigt bra pris, tack Jossan!!! Pennkjol från H&M och stövlarna från Ellos.
Jag kikade runt hos Bina i hennes Swappa hos Bina

och hittade Jossan som ville sälja sin blus. Vilken tur jag hade, blusen är ju helt ny!

*så nöjd*
Kram

söndag 29 augusti 2010

Dagens




Den här söta blusen klickade jag hem från Tradera i veckan. Den är så mjuk och skön att ha på.


Fast den är vid fram upplever jag inte att den är som till exempel Revolution blouse, tältlik, just för att ryggen är så fin.


Men som vanligt har jag ingen aning om vad den heter. Finns det någon som har tröttnat på sin i annan färg storlek 0 eller 1 får ni gärna höra av er :-)
Nu ska jag snart iväg på dagens kurs och det ska bli så spännande!!!!
Kram

fredag 27 augusti 2010

TGiW

Kurs dags igen i helgen. Kommer inte att hinna med datorn och bloggarna under tiden eftersom Liselotte Och Camilla bor hos mig men jag kanske läser då och då :-)
Kram

onsdag 25 augusti 2010

Finaste!!

Vilka vackra handskar Odd Molly har gjort. Så mjuka och fina i skinnet och alla små detaljer!
Ska ta bilder på dom och mitt tradera "fynd". En jätte söt blus med spetskant nere i fållen. Namn, ingen aning! Där får jag be er andra om hjälp när jag laddat upp foton.
Min garderob svämmar snart över av kläder (OddMolly) jag inte använder. Har ni samma problem?
Ska jag lägga ut dom i bloggen först och tradera sedan? Hur gör ni?

söndag 22 augusti 2010

Dagens och lite annat

H&M koftan för 49:-. Ett riktigt fynd men jag tog nog en storlek för stor. Linne och Odd Molly byxor med fjärilen på benet.
Jag var inne på Kapp Ahl idag och då hittade jag den här tunikan. Påminner den inte väldigt mycket om Hunkydory tunikan i ringningen? Då kan man ju se den här som ett fynd! Har för mig att den kostar 249:-

Ryggen har snörning så att man kan dra åt lite. Jag provar en 34 (fanns en 36 men den var trasig i sömmarna så den tog jag aldrig på mig)




Här är en till söt tunika i storlek 36-38. Den upplever jag som för stor och provade en 32-34 som satt som den först tunikan, alltså för tajt. Fina var dom men fick stanna kvar.






lördag 21 augusti 2010

Bondmoran på bondvischan

Surströmmingstider :-)
Äntligen! Fast den här burken har mognat ett år i kylen och jag kan berätta att dom smakade sååå gott! Äter ni surströmming?
När jag träffa de min man för 17 år sedan hade jag aldrig mer än sett burken i affären. Men med åren vande jag mig vid smaken och kan till och med komma på mig med att längta efter det. Var tvungen att ta med min minsting då han är som "lyckligast". Det är bara bäst då han får åka med pappa i traktorn. Han sitter som ett ljus på passagerar platsen och ledsnar inte i första taget på att åka med.
Och som den underbara fru jag är ;-) kommer jag med lunch och fika till min älskling. I John Deere T-shirt, Blueskirt Odd Molly och Hunter stövlar.








fredag 20 augusti 2010

Grrrrr!

Sur sa räven om rönnbären.
Nu blir jag lite lätt trött på dåliga lagersaldon. Och varför ska det ta över ett dygn för att meddela mig om det? Det blev inga handskar till mig för "Tyvärr är handskarna slutsålda. Vi beklagar verkligen detta." Ja det det gör jag med för dom var det enda jag verkligen ville ha från hösten. Jaja, ut på jakt igen :-(
Är det någon som fått sina och kan berätta om storleken?

Tyg från Almedals, designer Kerstin Boulogner.

onsdag 18 augusti 2010

Klick :-)

Jaaaa!
Nu har jag klickat hem mina dröm handskar. Hoppas att de är så mjuka och fina på som dom ser ut att vara. Men hurdana är storlekarna igentligen? Har handsk storlek 7, hur blir det i OM storlekar? Någon som vet? Nåja, jag köpte två par så ett par ska tillbaks efter provning. -Tråkigt att behöva göra så men när webb butiken inte kan referera till något...
*Lutar mig tillbaks, nöjd*

Ni missar väl inte?

Nu vill jag ut och leta efter den här fina klänningen. Är det någon som vet om den finns i någo webb butik? Under klänningen kan jag tänka mig den här, eller den vinröda.
Bina påminner om att det är sista dagen för anmälan till Odd Molly träffen i Göteborg idag. Vi är många som hoppas få en chans att träffas IRL och talas vid utan bloggkrångel och skrivkramp. Klicka på bilden så kommer du till finaste Bina! Missa inte!




måndag 16 augusti 2010

Campadre

Jaha, då var det dags igen. Campadre har lovat att saldot ska stämma med antalet varor. Hoppas att det fungerar den här gången.
Jag ska kika in (om jag bara kommer ihåg.)

lördag 14 augusti 2010

Vad gör man inte?

För att se så bra ut som möjligt. Jag var runt i bloggarna en sväng och hamnade hos Odd Molly Holic (länk under bilden.) Hon har swapat sin svarta Pointell mot en i chalk/grey. Figur har hon ju innan (jätte fin!) Men med hjälp av den här *pekar ner* är hon helt platt. Bilden är lånad från Provrummet där jag shoppade lite ;-)
Med tanke på sista bilden i mitt förra inlägg kan ju den här underklänningen vara svaret på mitt problem: En deg mage som i och för sig har burit fyra barn men som inte är alltför vacker att se på i vissa plagg :-)
Jag tackar för tipset och väntar med spänning!

söndag 8 augusti 2010

Höstens NO NO

Nu väntar jag på att den lokala Odd Molly butiken ska få in mer av höstens och vinterns plagg. För jag är så nyfiken på hur handskarna ser ur IRL. På bilden är dom så fina och jag är svag för skinn handskar.


Kappan ser ut som ett litet mästerverk, undrar hur den känns på riktigt.
Kolla in ryggen! Så fin.


Kanske är det dags att en 327:a ska få flytta in till mig. Har ju sett hur väl den klär er där ute.

Sedan tänkte jag bjuda er på en riktig mardröms bild... En klänning som jag bara tänkte köpa med en gång fast jag ville göra det i "stan". Just för att se hur storleken är och sedan vilken färg jag skulle välja... Okej, är ni med?


Iiiiiiihhhh, den sitter som jag vet inte vad på mig! Tappade lusten direkt fast jag fattar väl att den kanske skulle suttit finare om jag gått upp till en 3:a. Men jag tror inte det... På min smock blus (T88?) har jag storlek 1. Jag fattar inte riktigt Odd Molly storlekarna faktiskt. Så den fick inte följa med hem till mig... :-(


Tjingeling



Tack tjejer!

Idag är jag über trött efter en hejdlöst rolig fest igår. Ramlade i säng i natt utan röst (nej, jag har inte skrikit mig hes) kände i onsdags att jag började bli lite förkyld... Fast lite var jag ju "tvungen" att sjunga med i texterna också ;-)

Idag ser jag ur som en kvarleva från 80-talet. Fattas bara en tupperad frisyr och neon rosa nagellack (kanske finns i gömmorna förresten.)


Tack för era råd och åsikter angående mitt klädval. Jag var så inställd på Pointellen med jeansjackan på morgonen när jag vaknade. Men sedan drog hjärnan igång och det dåliga samvetet på alla fina som aldrig får komma ut... Sedan var det kört, beslutsångest grande! (Ta inte med mig till en glassbar och tro att jag ska komma ut med en glass innan din är uppäten.)
Det blev västen. RA-RE för hela slanten. Byxor, blusen och västen och jag såg ut som att jag inte skulle på samma kalas som de andra gästerna men kul var det!





lördag 7 augusti 2010

Hjälp med outfit! 40 årsfest i kväll.

JAg vet inte vad jag ska ta på mig ikväll! Vi ska inte ut på krogen utan det är väl mer som bygdegårdsfest/logdans (tror jag)
Hjälp!





























fredag 6 augusti 2010

Yes!!!

Leverans från ASOS! Ett stort paket kom från England på bara tre dagar. Beställde den 3/8 det kallar jag snabbt.


Svarta, blanka och precis lagom i storlek!
För att kunna ha stövlarna i snöslask köpte jag ett par fleece sockar att ha i stövlarna, så klart viker man över strumpskaftet så att strumpans logga syns ;-)
Det fanns ett par sockar i leopard mönster som jag var lite sugen på *grrr, tant raffa ;-*




*hej sa Petronella i från plaskeby*

Det regnar!

Var är mina stövlar? Jag behöver dom nu!
Undrar just hur "Dom där uppe" tänker... På dagen när man jobbar för fullt skiner solen men när arbetspasset lider mot sitt slut ja, då, då öppnar sig himlen och regnet fulkomligt öser ner! Jag längtar ju efter frisk luft fast det är motigt utan stövlarna.
*åker hem i mina vita Converse... blöta...*

torsdag 5 augusti 2010

Tenn bröllop

För tio år sedan blev vi äkta makar. En minnesvärd dag i vårat liv. Så i kväll skålar vi i

Champagne och äter skaldjur med alla våra barn.
Kram


onsdag 4 augusti 2010

Duvet + Mesh = sant :-)

Tycker att tiden inte alltid räcker till att fundera ut kombinationer med plaggen som finns i garderoben men idag kom jag på att den här finningen gifter sig bra med min nya kofta, Meshen!

Det här gör ju att klänningen inte längre känns så sommrig som den annars lätt gör.


Passar ju jätte fint i färg med broderierna på livet. Eller vad tycker ni?
Sov gott



Nytt försök

Innan sommaren köpte jag det här linnet i storlek 2. Kan säga att den kändes något trång så det fick åka tillbaka. Helst ville jag ha en i färgen indigo men dom var slut överallt. Idag fick jag hem ett tardera klick. En i nosleeve i storlek 3 och färgen... Indigo! Lite tältvarning men så skönt att våga röra sig i den utan att vara rädd för att spräcka sömmarna.



Riktigt fin med tenfold kniten också tycker jag. Fast jag önskar att den satt så här på mig med.

Tjingeling



tisdag 3 augusti 2010

Hunter på väg till mig

Jag ska skicka tillbaks Bronten till webbshoppen och får pengarna in på kontot igen. Kan ju passa bra att "investera" i ett par gummistövlar att ha till hösten eller resten av våra svenska sommar ;-) Hunter till bra pris hittar ni här. Ett par kängor får det bli också. Hittade dessa på Ellos

Nu blir det en sväng in i duschen och sedan ut på byn för att med tjejerna njuta god mat och dryck. Får se hur pigg man är i morgon bitti på jobbet... Men det blir morgondagens det :-)

söndag 1 augusti 2010

Ett minne blott :-(

Före tvätt...

Efter tvätt... :-(
Jag har följt tips från er vid tvätt eftersom jag läste här i bloggen att den har fällt i tvätten. 30 grader enligt tvättrådslappen i blusen, vrängd ut och in i tvättpåse. Här är resultatet... en rosa Bronte... Oh, vad ledsen jag är....