onsdag 29 september 2010

Nära nu!

Snart är det lördag och jag längtar :-)


Jag har börjat att rota runt i garderoben efter kläder som jag ska ha i helgen. Men jag ser inte skogen för alla träd! Så för att fylla på budade jag på en klänning på tradera och trodde att jag vann *skit* det gjorde jag inte :-( Känner mig som en liten barnunge i leksaksaffären när mamma inte vill handla.

Jaja, jag hittar väl klänningen en annan gång...

Den här veckan har varit så intensiv. Jag har bara varit inne och läst lite bloggar men har tyvärr inte komenterat så mycket som jag önskat.
Sov gott!
Kram

lördag 25 september 2010

Säljes

Nu har jag rensat lite i min överfulla garderob. Ni kan maila mig på minelli1@live.se om ni hittat något intressant.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Lila kofta, vet tyvärr inte namnet på den men den är jätte lätt och mjuk att ha på sig. #657 storlek 1, 600:- SÅLD





SMC silk blå och cerise. Underklänning, använd en gång. Storlek 1 (jag ligger mellan 1 och 2) ganska rymlig i storlek. 450:-
Underklänning powder, från 2009, storlek 1. mycket liten i storlek. Tyvärr blev sömmen så här tråkig efter provning. Jag har köpt den för 850 men ge mig ett bud.




I övrigt är den fin.





#616. Mycket mjuk och skön blus/tunika, blå/grå. storlek 1 men passar nog en tvåa också. 500:- SÅLD




Silk/viscose tunika/linne marinblå. Endast provad. 500:-













Frusen...

Det blev till att klä på sig bättre än enbart kortärmat och tunn kofta.
Linne American vintage och tunika från Silke. Koftan är från Lindex. Ett helt klart prisvärt alternativ till den super snygga "Filtkoftan" fråm Odd Molly. Fast den koftan står högt upp på vill ha listan :-) Jeansen syns inte men det är RA-RE Rafael Paris.

Kram!

Höstmys

Godmorgon!
Idag passade jag på att tända en brasa till frukostkaffet. Barnen älskar hösten och vintern just för att vi eldar medans vi äter frukost.
Dagens är en svart Bronte shirt med cerise broderier och så kommer Mesh cardigan i cerise att åka på.
~~Kram~~

torsdag 23 september 2010

Andra klicket...

Mitt andra klick bara tokdrömde jag om att ha. Tycker att den är en liten dröm som faktiskt är användbar till annat än fest också.
Sexton strap dress, svart :-)
Tok snygg modell men fina broderier, volanger och silvriga paljetter. Kan tänka mig den med filtkoftan, jeansleggings och grova boots likaväl som mönstrade strumpbyxor och högklackat. Kanske en skinnjacka till.


Överdelen är genomskinlig spets! Inte så värst praktiskt. Axelbanden är i mjukt resår...
... Och på ryggen bildar tyget en... puckel!
Den här klänningen som är så himla snygg får åka tillbaka :-(

Men först kanske jag ska ta ett snack med grannen som är duktig på att sy, hon kan ju ha en lösning på mina problem för den är som sagt var snygg (tycker jag)
Kram!

onsdag 22 september 2010

Det kom ett paket...

...Ett fint råååsa paket med rosor på.
Det är så spännande att pilla upp påsen fast man vet vad man beställt. Förväntningen på om det är som man hoppas. Modellen, materialet, färgen och storleken!





Första klicket ut....

Overcast coat, Almost black, storlek 1.
Som jag nämnt tidigare är jag begåvad med lååånga armar (någonstans ska väl min korta längd, 157 cm, kompenseras,) tyvärr kan just ärmarna kännas lite korta och så upplevde jag det med den här jackan. Undrar just hur mycket det skiljer på en etta och en tvåa i storlek. Någon som vet?

Tror att jag skickar tillbaks jackan och testar en 2:a istället. Kan ju vara skönt att få plats med en LK under om det blir riktigt kallt.
(Blunda för dubellhakan tack)

Klick två kommer snart ;-)
Kram!

måndag 20 september 2010

Stövelprovning

Jag letar efter snygga stövlar eller boots. Svår, svårare, svårast... Vet inte riktig vad jag är ute efter för stil. Högklackat har jag både boots och stövel. Grov stövel (CAT) har jag. Ankelhög med hög smalklack har jag... Skulle gärna köpa snarlika men det är ju onödigt. Hittade dessa som jag faktiskt gillar mer än lite, kanske till en Sexton strap dress?
Dagens är det här. Mesh cardigan storlek 1 och blusen som jag just nu inte mins namnet på....
Kan tänka mig att den vore snygg till "Filtkoftan" (Binas namn på wool mix long cardigan) i chalk. Då kan man ju ha den hela vintern!

Snart kommer mina klick ;-)
Klick :)
klick igen :) :)

söndag 19 september 2010

Nu har även jag röstat

Känns alltid bra att ha dragit sitt strå till stacken så här på valdagen.
På mig har jag #221 Duvet l/s tunic i storlek 2.
Underklänningen sticker bara fram lite grand men den är fin till, eller hur?
Känner mig som en sockertopp i den,, riktigt söt tunika faktiskt :-)


~~Kram~~

lördag 18 september 2010

Ilse och Molly

Ikväll kommer våra vänner över på en bit mat och lite vin. Med sig har dom tre barn så barnen leder, 7-4 :-)
Det är härligt att se att alla barnen kommer så bra överrens trots ålderspannet 3-14.


Ikväll har jag parat ihop min Crystalis minigown,lite indigo (stl3) med Ilse Jacobsen (S), en tunika i mjukaste, skönaste ull.

Tycker att underklänningen lättar upp det grå lite grand iallafall ;-) Stövlar, CAT
Mini mannen ville också vara med.

Ha en riktigt härlig lördag!
~~~Kram~~~

torsdag 16 september 2010

Utbildningsdag

Idag har jag varit på utbildning hela dagen. Massor av tjänstemän och politiker. Ska väl erkänna att jag har träsmak i baken ;-) Dagens fick bli Lovely Knit och poplin frill blouse (heter den väl?)
Det är är vad jag kommer att svida om till, mys kläder :-)


Nu är det inte länge kvar till göteborg!!!!
Kram

lördag 11 september 2010

Dagens och dagens fynd

Här är en av mina första Odd Molly plagg. Vintern 09 började jag köpa märket men har drömt länge och väl. Det som hejdade mig var ju priset. Men som andra berättat blir man snart bekant med summorna (ganska "otäckt" egentligen) och sedan har det bara rullat på. Smock blousen gillar jag mycket för den är lika användbar till vardags som till fest. Nu till dagen fynd. En ullkappa att ha till mina Mollysar i höst. 200 kronor! Ibland har man tur :-)
Vill också visa mina stövlar som reuturnerats. En jätte glansig och en mindre glansig.


Kram på er!

fredag 10 september 2010

ASOS

ASOS har ju superservice! Jag beställde ju ett par glansiga gummistövlar av märket Hunter för ett tag sedan. Men den ena stöveln var mer glansig än den andra och när min systerdotter påpekade det kände jag att jag inte kommer att använda dom.
Så jag skickade ett mail i måndags och fick ett kvitto på mailet. Idag kommer posten med ett stort paket från... ASOS! Med nya fina stövlar i! Det ligger endast en retur lapp i med adressen. Så nu har jag packat ner dom "gamla" i lådan som åker tillbaka till England.
Hade väl trott att en retur föregås av viss komunikation men det här funkar för mig :-) Det gjorde ju inte mindre ont att stövlarna är billigare därifrån och att frakten endast kostar runt 60:-
Tjingeling :-)

torsdag 9 september 2010

Johanssonskan undrar om "ni" gillar indisk inredning... JA, det gör jag till en viss del :-)
den här tv bänken kom till mig i går. Fast färgskalan i vardagsrummet är beige, brun och grön. Lite lagom så där ;-) (Åh vad bra ordet "lagom" är!)

VAB

Vi har sjukstuga här som fler av er andra i blogglandia. Det är inte roligt när barnen skadar sig eller är sjuka.

Våran minsting har något elakt som gör att han får feber varannan dag. I torsdags fick han feber, jag vabbade fredag. På måndag var han på dagis och vid lunch ringer dom. Han har feber. Han kräks när han kommer hem. En timme senare är han vrålhungrig , äter en macka och behåller den. Tisdag är han hur pigg som helst. Onsdag till dagis. Kommer hem, 38 grader så nu är jag hemma igen. Visst är det konstigt? Han har inte ont men jag hittade tre plitor på honom som han inte har haft. En i ansiktet en på halsen och en på ryggen. Vattkoppor? Men dom brukar väl komma många väldigt snart? *förvirrad*

söndag 5 september 2010

Höstkyla

Nu åker Cottontwill kavajen på med en super skön cashmere sjal. Höstigt i luften. Skönt och friskt fast jag hade INTE klagat om det varit varmare och jag sluppit sjalen en månad till.

Söta knappar. Små fina detaljer, det är Odd Molly i ett nötskal.

Och så den finaste handsken. Ja jag vet, bilderna stinker men men... That's life :-)



fredag 3 september 2010

Lite Indigo

Den här kom igår med posten. Jag som vanligen är storlek 1-2 köper storlek 3. Har aldrig provat en tvåa och vågar inte chansa på att beställa en heller. Fast den sitter löst och ledigt och jag behöver inte oroa mig för spruckna sömmar.
Färgen känns lite silvrig mot stål blått. Jätte fin är den.
Jag beställde den från Country Dreams och det dröjde lite länge. Påminnde och sedan kom den. Med en lite överraskning i paketet :-) En skön Odd Molly handkräm som doftar så gott. Tack!

Den passar fint under min klänning från H&M.
Kolla, samma blå i klänningen som underklänningen är i!





Ja, ibland blir det väldigt bra fast det inte var tänkt så.
Kram på er.


torsdag 2 september 2010

Kofta, kopia?

Kolla, jag köpte en kofta på Lindex idag. Sjalkragen påminner ju om Odd Molly koftan. Den här kostar dock endast 299:- Ett riktigt fynd i väntan på provning av "äkta" vara.

Den här är grå/grön (eller?) och fanns i beige också.
Köpte den för att kunna ha något över min nya klänning från Hunky Dory. Sorry för urkassa foton! Stövlar, CAT (drömmer om Primeboots)


Odd Molly underklänning i powder passar bra att ha till "militärgrönt".


~~Kram~~


Idag blev det en kofta ;-)

Idag var jag en snabbis på "stan" och hittade en kofta som fick följa med hem. Bilder kommer lite senare.
Idag har jag min Lovely Knit i Rouge och min finaste blus, Hearted tunic (LOVE.)




Svarta leggings från H&M och mocka stövlarna från Ellos. Mjuka och bekväma kläder, det gillar jag!
Den här veckan har varit intensiv med massor av möten. Nu även med en ny arbetsplats grupp för min del. På tisdag börjar en 7,5 poängs kurs på Borås högskola online i vår stad. Ska bli spännande men undrar hur jag ska sammanföra den kunskapen med mitt jobb... Fast det återstår att se.
Återkommer med bilder på koftan snart.
Tjingeling