tisdag 28 december 2010

Bloggdator

 Jag är sugen  på en liiiiten dator. Ni vet en sådan som får plats i handväskan. Just nu har vi en laptop på 17". Inte så värst smidig att ta med om ni förstår vad jag menar.
Hur ser er bloggdator ut? Liten och smidig, alltid med i väskan. Större laptop, för det mesta på samma plats i hemmet. Stationär, alltid på samma plats.
Hur tänkte ni när ni valde dator? Vilken sort har ni?
*Nyfiken*

5 kommentarer:

MollyB sa...

Vi har bara Mac (Apple) i vårat hus och nu har ju jag oxå fått en iPhone4!!
Om du vill ha en liten dator att ha i handväskan skulle jag rekommendera iPad. Vad jag har hört så ska den snart komma med inbyggd kamera och då kan du ju både ta bilder och blogga med den samtidigt som den är liten och lätt och får plats i handväskan... Dessutom är den snygg och det är ju viktigt ;-)
Men jag tycker bäst om att sitta vid min stationära iMac, där sitter man bäst. Fast och andra sidan så är det väldigt enkelt och smidigt att lägg ut en dagens med iPhone...
Lycka till i dator-djungeln!!
Kram

Lillis goes Odd sa...

Oj, där kom det visst upp en till fråga... Mac eller Pc?
hjälp, hjälp, hjälp!!!

Viola sa...

Vi kör Mac här hemma.
Jag har en MacBook Air och en Ipad och en Iphone. Ipaden är inte så bra att blogga på eftersom den inte har något riktigt tangentbord. Då använder jag min air. Däremot läser jag bloggarna och läser annat på min Ipad. Iphonen är ju perfekt till att ta foton och glra korta blogginlägg.
Älskar dem alla tre bra på sina sätt!! :)

Kram från V

Lillis goes Odd sa...

Men Viola, inlägg från iphonen får jag inte till att funka med blogpressen. Bilderna blir stora och jag orkar inte med krångel ;-) Var så nöjd med blogspoten (innan bugg)
Var på expert idag och kollade in deras "Monster rea"... En mini pc nedsatt med ... 100kr! Rena skämtet ju.

Hilde sa...

Jag har inget tips, men själv använder jag iPhone eller min HP laptop.
Kram