torsdag 15 juli 2010

Iiiihhhh!

Hade tur att hitta koftan på Sid and Sally, på rea dessutom. Visste inte hur den skulle vara i storlek (eller hur den skulle se ut irl heller för den delen.) Men jag chansade och tog ettan som fanns kvar och voila! Så snygg!
Under har jag ett annat nyförvärv från Zoovillage som vissade sig passa jätte bra till koftan! Jag är så nöjd. Nu ska jag prova fler kombos :-)

Så snygg den är! Meshen alltså!!!

8 kommentarer:

Filippa sa...

Verkligen, den är underbart fin!!
Å snygg kombo oxå=)

Anette sa...

Tack! det ska verkligen bli superskönt med semester :-) jäklar vad snygg koftan är!! har inte alls blivit imponerad av produktbilderna men när jag ser den på dig så blir jag sugen .-)
Ha en fin kväll!
Kram!
/Peggy

Dr Molly sa...

Vad fin!!! Bra köp! Kramar

Annelie sa...

Grattis, vad roligt! Ja men du är väl inte så lång så du behövt oroa dig för det..problemet med den (om det nu är ett problem, hi hi) är ju längden! Du är jättefin med både koftan o blusen! Kram

Fengxumamma sa...

Vilken snygg kofta! Sitter som en smäck på dig.

kram

Lillis goes Odd sa...

Tack för era snälla ord! Jag blir jätte glad!
Nä, min längd är inte problemet för mig :-) (förrutom när jag köpte Berry dressen) Mitt "bekymmer" är mer om det ska räcka till med en etta eller om jag behöver en två eller en trea upp till.
Sov gott!

Josanne sa...

Fattar att du är nöjd. Kanonsnyggt på dig! Kram!

Jeanette sa...

Super fint ihopa! Mesh:en är en härlig kofta. Är så himla glad för mina 2. Passar perfekt till ditt nyförvärv, Bronte. Så himla fin på dig.
Ha det så härligt i solen idag.
Kram