söndag 1 augusti 2010

Ett minne blott :-(

Före tvätt...

Efter tvätt... :-(
Jag har följt tips från er vid tvätt eftersom jag läste här i bloggen att den har fällt i tvätten. 30 grader enligt tvättrådslappen i blusen, vrängd ut och in i tvättpåse. Här är resultatet... en rosa Bronte... Oh, vad ledsen jag är....


15 kommentarer:

Dr Molly sa...

fy vad trist! Då är det ju helt omöjligt att tvätta den... hör med Odd Mollys huvudkontor vad dom säger om det! Kramar

Lillis goes Odd sa...

Tack Dr Molly. Vet du vart jag hittar det?

Ingrid sa...

NÄÄÄÄ skojar du!! Jag får ont i magen vid bara tanken. Det där får dom helt enkelt fixa åt dig på stört!

~Livet i byn

Lillis goes Odd sa...

Nu har jag mailat både HK och webb shoppen där jag handlat ifrån. Nu får jag bara vänta till måndag och hoppas på svar. Jag som var så glad över den, så fräsch och fin...

Annelie sa...

Nämen hjärtat vad galet! Blir så ledsen för din skull..usch o jag som gör precis så funkar det! Vad är det för fel..? Oehört tråkigt för dig, suckar o tänker nu hoppas vi på snabbt svar o en förklaring + ersättning (blusens nypris alltså) om inte annat!
Kram

Sofia sa...

Det har hänt mig med... färgoäkta värre en gång ne jättesöt yllekofta för övrigt min första Molly för några år sedan den stängs med röda i sydda sidenband Jag sköljde ur den i handtvätt och banden lyckades utan att ligga stilla flamma tröjan rejält (dessutom har jag kvar märken på badrumsgolvet där de droppade torrt... Sedan var det en creme färgad blus med Dip-färgning i vinrött som efter tvätt är korallröd... Nu funderar jag på om jag måste lämna grandmas i darkred på kemtvätt har någon tvättat sin?

Unknown sa...

Nej, vad trist! Har aldrig råkat ut för nåt sånt (än kanska jag ska säga). Dom måste ju ge dig en ny. Frågan är väl om det blir likadant med den! Kram

Anonym sa...

Hej, samma sak har precis hänt mig!! Min vita ser exakt ut som din....det går ju inte ens att låtsas att den skall vara rosa då den är mkt mer rosa kring ställena med brodyren... =( Har dessutom köpt en i almost black och där blödde den oxå....nu är ju den svart med båda etiketterna (i nacken och framtill på vänster sida är lite rosa)!!!!! Helt unbelivible!!! Jag har mail huvudkontoret...väntar med spänning på svaret....

Lillis goes Odd sa...

szmajda, jag har också en i almost black som ligger ouppackad i plasten. Nu vete katten om jag vågar använda den...

Carinale sa...

Hej på dig, tack för kommentaren hos mig.
Å fy fabian vad trist med blusen, vad gör man åt sånt - reklamerar???
Själv köpte jag en underbar batikklänning för en tid sedan, efter första tvätten (gjorde som du) så är hela klänningen ljusgrön, eftersom det är batik funkar det men kan säga att jag blev grymt besviken ändå.

Hoppas att det löser sig
/Carina

Jeanette sa...

Nej men fy vad trist. :( Sånt här är ju rena mardrömmen och det är just DET man inte vill ska hända. Hoppas du får ett snabbt och bra svar från HK eller butiken där du handlat den.
Kram

Lillis goes Odd sa...

Hk och butiken har svarat. Nu väntar jag bara på vidare svar...

Anonym sa...

Hej igen, HK- är det huvudkontoret?? Jag har oxå mailat dem (tror jag, vilken mailadress använde du?)...har dessvärre inte fått något svar ännu... Appropå den svarta bronten, så färgar den visst inte om du handtvättar den har jag hört enligt tips...skall ju tåla maskintvätt enligt tvättråden...men men för att rädda den så kanske det ändå är värt att handtvätta den..??
Hälsningar Szmajda

Lillis goes Odd sa...

Tack för rådet Szmajda.
JAg gick in på Odd Mollys sida och under kontakter hittade jag deras epost till stockholm (?) Men se till att adressen blir rätt i fältet för jag fick bara massor av kinesiska där.

Anonym sa...

till Annelie: förstod jag det rätt att du har en likadan vit bronte som INTE har fällt i tvätt.?? Eller?