torsdag 9 september 2010

Johanssonskan undrar om "ni" gillar indisk inredning... JA, det gör jag till en viss del :-)
den här tv bänken kom till mig i går. Fast färgskalan i vardagsrummet är beige, brun och grön. Lite lagom så där ;-) (Åh vad bra ordet "lagom" är!)

3 kommentarer:

Johanssonskan sa...

Åh, det verkar minsann som du & jag har lite samma inredningsstil ;-) Grönt & brunt har jag med =) jag gillar åxå Indiskt, men inte allt detdär i olika färger... murrigt ska det va :-)
Vi får väl ta en dag ett fota vår inredning & jämföra =)
Älskar att titta in till tex ALDELAS sida & drömma mej bort i allt det vita.... men jag har provat en kort stund att ha det så en gång... men det funkade inte alls för mej...
Brunt, murrigt, stooora grejer... mörkt... massor med ljus.. gillar jag :-)

♥Åsa

Carinale sa...

Hej där!
Jisses sicken snygg tv-bänk du har lagt beslag på. Även jag gillar lite åt det indiska hållet, men då maken inte instämmer så finns det endast i ett av gästrummen här hemma.
Gillar även den vita stilen, dock kan den ibland kännas lite för -fin-, men grejen är den att man ska bo också, dessutom med hårig hund med stora tassar =)

Å yes, det var sant, man skulle betala för maten. Iofs var hon tydlig med att man fick betala vad man själv ansåg vara godtyckligt. Fast skulle känna mig dum om man inte lägger en skälig summa (som i mitt fall bör bör överstiga de 30:- som skramlade i plånkan).

/Carina

Lillis goes Odd sa...

Åh jag älskar vit,vitt ,vitt också men med två katter, en hund och fyra barn (samt en klantig mamma och pappa) är det inte att rekommendera. Så brunt får det bli ;-)